Terrasse

Er du på udkig efter en erfaren og pålidelig tømrer til at skabe din drømmeterrasse eller lave et solidt hegn til haven?

Hos Tømrermester Allermann har vi årelang erfaring inden for tømrerfaget og har bl.a. specialiseret os i at lave terrasser og hegn, der kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed.


 

Terrasser af materiale til danske vejrforhold

Vi forstår vigtigheden af at vælge de rigtige materialer, der kan modstå det omskiftelige danske vejr. Vores ekspertise dækker et bredt spektrum af materialer, herunder kan nævnes:

  • Trykimprægneret træ: En omkostningseffektiv løsning med høj modstandsdygtighed.
  • Thermowood: Består af varmebehandlet fyrre- eller grantræ, som er yderst formstabilt og holdbart. 
  • Ipé: En mørk træsort som har lang levetid og som kræver minimalt vedligehold. 
  • Cumaru: En hårdere træsort, med et luksuriøst/eksotisk udseende, som er meget slidstærkt.
  • Kompositmaterialer: Fremstillet af træfibre og plast, kræver minimal vedligeholdelse.
  • Beton, fliser, sten og metal: Alternative materialer med forskellige æstetiske og funktionelle egenskaber, der passer til forskellige præferencer.


Langt de fleste materialer kan monteres med skjulte skruer. 

Ønsker du et udemiljø som består af f.eks. en terrasse af fliser, men et læhegn af træ, så kan vi også være behjælpelige med dette. 

Professionel rådgivning og skræddersyede løsninger

Uanset om du drømmer om en overdækket terrasse, en terrasse i flere niveauer, en sænket terrasse eller en tagterrasse, står vi klar til at omsætte dine ideer til virkelighed. Vi tilbyder ikke kun professionel rådgivning, men også skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Langtidsholdbare terrasser med minimal vedligeholdelse:

Vi arbejder dedikeret med at skabe terrasser, der ikke kun imponerer ved første øjekast, men også står imod tidens tand, vind og vejr. Uanset om du vælger træ, komposit eller andre materialer, sørger vores dygtige tømrer for, at din terrasse er et uderum du kan nyde i mange år fremover. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud:

Har du spørgsmål eller behov for mere information om vores terrassemuligheder? 

Tag fat i Andreas allerede i dag, så tager vi en snak om dine ønsker. Vi tilbyder selvfølgelig at give et uforpligtende tilbud på din kommende terrasse. Sammen skaber vi den perfekte udendørs oase til dit hjem, sommerhus, kolonihave eller arbejdsplads. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Hegn til haven

Hegn til haven

Et havehegn er den idéelle løsning til at skabe lidt ekstra privatliv samtidig med at du får afskærmning. Så behøver du ikke vente i flere år, på at en hæk vokser op. 

Vi kan tilbyde at lave forskellige alsidige løsninger på hegn, som også kræver minimal vedligeholdelse i forhold til en hæk, der skal beskæres. Udover æstetisk fleksibilitet fungerer et solidt hegn effektivt som støjafskærmning eller læhegn for terrasser.

Når du vælger et hegn, er korrekt opsætning afgørende for stabilitet og holdbarhed. Et hegn kan være den perfekte løsning til at skabe et behageligt og privat uderum. 

Du kan vælge at kombinere forskellige materialer, når vi skal bygge din nye terrasse og hegn.